Analytics

2012-07-13

Man gör vad man kan (alt. En alkoholists bekännelse)

Idag lyckades jag flirta in mig hos männen. Sist drack vi alla en massa öl (deras öl är som i USA, ofta 3,5, men ser mellan 2,5 och 4,5) men idag hade en starksprit, 52% sådan, kommit på bordet, och jag bad att få lite. Inte nog med att de blev imponerade och talade om att verkligen kunde dricka, jag påtvingade dem också den svenska seden att sjunga något före var snapps.

Tydligen är det sed att svärfar, eller mest tålige, ska försöka supa svärsonen under bordet - vilket jag snabbt förstod. Väl efter det är man en i gänget, alltså är det bara att bita ihop och få det gjort. Som tur är tål många asiater inte mycket, och turligt igen verkade det som dessa tillhörde den kategorin. Två öl och tre snappsar var vad som behövdes, det klarar en svensk femåring hehe :)

No comments:

Post a comment