Analytics

2011-11-06

Heather Nova på KB, Malmö 2011-11-05

Var just på konsert med Heather Nova, en artist som jag upptäckte för många många år sedan (närmare bestämt 1994) då henne "Walk This World" var populär. Just den låten är visserligen bra, men inte tillräckligt beskrivande för hur hon kan prestera. Men den lyckades få upp mina ögon, eller öron snarare, för henne, och lustigt nog har hon lyckats släppa väldigt känsloladdade sånger som funnit mina öron vid tillfällen i livet då jag känt likadant. Att hitta någon här och där kan vi säkerligen alla, men att hon lyckats följa mig i 17 år i känslor, det har nog ingen annan artist lyckats med. Båda nedan låtar gav mig tårar i ögonen. Att lyckas känna så på en konsert visar vad de betytt för mig

Throwing Fire At the Sun - liveinspelning låter aldrig lika bra. (här är en "ren" studioversion)
Island - ja, skrovlig konsertinspelning del två (här är en "ren" studioversion)

No comments:

Post a comment