Analytics

2011-04-12

Nunc cognosco ex parte

Jag har ont i magen och kan inte somna. Funderade något ögonblick på vad jag ska göra. Ska man se något på tv? Ska man surfa lite på datorn? Nej, pulsen steg då jag kom på vad jag hade avslutat med - nästa kapitel i min tegelsten handlar om skattesystemet på 1450-talet. Hur kan man ens tveka om vad man ska göra? Självklart blev det boken. Fast sen är det ju det där med att man ska bli trött och somna. Tyvärr får ju en facklitteraturbok om senmedeltida uppbäranden inte den effekten på mig. Borde nog titta på fem minuter dokusåpa istället, vilket i min värld är sömnpillret. Underbart hur olika det kan vara! Så fascinerande att jag trots allt fick slita mig och ta fram datorn :D

Tur det inte handlar om antikens dito, då kommer jag aldrig att somna...

No comments:

Post a comment