Analytics

2010-11-19

Rosa mannen

Vill här hylla en person som gett mig mycket glädje! Rosa mannen är en man som har varit fanatiskt duktig i att rippa musikvideor och dela med sig av dem. Mycket av detta finns som aldrig skulle nås om det inte vore för eldsjälar såsom Rosa, musikindustrin ger ju tyvärr blanka fan i både artister och dess fans, och det extremt lilla som finns därigenom innehåller alltid någon minut av ospolbar reklam och copyrightinformation - inte riktigt vad kunder som vill njuta av en låt vill uppleva.

Nu har jag fått tag på livespelningar och videor från sådana godingar som Lars Demian, Ane BrunGarmarna, Michael Wiehe, alla mina älskade syntband samt något som jag inte stött på sedan jag var liten och hemma hos mormor - Arja Saijonmaa - Jag vill tacka livet. Kära mormor, jag vill tacka dig för att du fick mig att uppskatta Edith Piaf så som jag gör!

Vill även passa på att tacka band såsom danska Nephew som även har en kanal där de lägger sina videor i god kvalité. Riktigt kul med sådana band! Eller som NiN som lade ut hela sitt album gratis på Internet, och sa att man fick ge en slant om man tyckte om det. Någonting säger mig att han fick in betydligt mycket mer så än att gå via musikindustrin som brukar ge 3-7% av försäljningen till artisten.

No comments:

Post a comment