Analytics

2010-05-06

Min son

Jag fann min förlorade son!

Som Mikael Wiehe skrev, jag fick leta överallt, och så på en liten gata fann jag honom - eller snarare han som fann mig. Jag satt och åt nudlar när denna treåring satte sig mitt emot mig. Han var son åt en som jobbade i restaurangen, och tydligen sa han att jag såg så snäll ut att han ville sitta där med mig. När vi tog foto på honom och mig så var han så söt och skulle göra V-tecknet som många asiater gör på foton, och fick kämpa med andra handen för att få fingrarna rätt.

Yangshuo, 2010-05-04

2 comments:

  1. Jag tycker du ska göra en enkätundersökning när du ändå är där varför de ska envisas med att göra det. Resten av världen slutade med det på 80 talet...?!?

    ReplyDelete
  2. Jens Kullenius21 May, 2010 23:06

    Ja, och vi borde slutat med det -45 då tecknet blev populärt som V for Victory under andra världskriget. Det underbart ironiska är att japaner är extra duktiga på att alltid göra tecknet, ett tecken som symboliserar segern över dem...

    ReplyDelete